INOX kolna vrata, portuni, lese, kapije,...

klizna vrata Aston Inox Zorin

Kolna vrata, pješačka ulazna vrata, ograde okućnice su prvi imaju funkciju zaštite ali i vrlo važnu estetsku funkciju na vašem objektu odnosno oko njega.

Vrata i ograde od INOXa su logično rješenje jer osim atraktivnog izgleda izuzetno se lako održavaju i traju vječno. Ovakvim vratima i ogradama ispunili ste zahtjeve sigurnnosti, funkcionalnosti i atraktivnog izgleda.

Vrata i ograde za okućnice se obično rade iz debljih profila nego unutrašnje ograde, npr. okvir iz profila promjera 50mm a ispune iz profila 30 i 20 mm.

lese, portuni i kapije Renard

Kolna vrata mogu biti klizna ili dvokrilna a osim okruglih i kvadratnih profila mogu se kombinirati iispune iz lima: punog ili perforiranog. Mogu biti iz poliranog ili brušenog (mat) inoxa. Sam dizajn vrata i ograda je vrlo individualan i moguće su bezbrojne kombinacije, sa lukovima ili ravne, sa kuglicama ili bez,... Stoga je za optimalnu ponudu potrebno osim točnih dimenzija definirati i sve detalje: izgled, profil, bravljenje, sidrenje,...

ograda za zidani parapet

Ovisno o lokaciji vrata i ograda treba koristiti odgovarajući materijal. Za kontinentalni dio Inox 304 a za priobalni inox 316. Sav vijčani materijal mora obavezno biti iz Inoxa jer svi drugi, izloženi stalnim vremenskim utjecajima stravraju krilstalnu koroziju i štete ukupnom dojmu ograde. Galeriju slika mo�ete pogledati ovdje ->

.